Om Brygge Family Partners.

Brygge Family Partners er en specialafdeling hos Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius, som udelukkende beskæftiger sig med formueforvaltning og generationsskifte. Vi er etableret med baggrund i et ønske om at kunne tilbyde kompleks uvildig formuerådgivning og generationsskifteplanlægning for velhavende familier. Dette med en jysk tilgang, hvilket sikrer en faglig funderet, prisbevidst og uafhængig rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte families behov og ønsker.

Fundamentet for Brygge Family Partners ligger i familieformuen, og derfor vil kerneydelserne langt hen ad vejen også rette sig mod forvaltningen af denne. Vi har dog en række betroede samarbejdspartnere indenfor blandt andet investeringsrådgivning, erhvervspsykologi, ejendomsadministration, rejser, security og billeasing, hvilket betyder, at vi kan hjælpe familien hele vejen rundt, og dermed sikre den bedst mulige rådgivning.

Mission


Vores kunder vælger Brygge Family Partners, fordi de ønsker uvildig helhedsrådgivning, hvilket skaber overblik og overskud. Vi beskytter familiens formue med 100% fokus på og dedikation til familiens mål og interesser.

Målet er at sikre en langsigtet bæredygtig formue, hvilket er en kompleks udfordring – og til tider en følelsesmæssig rejse. Vores kunder møder disse udfordringer fra et forskelligt udgangspunkt af viden, forståelse og interesse. Vores opgave er, med udgangspunkt i den enkelte familie, at beskytte, styrke og uddanne vores kunder, så deres mål opnås.

Værdier

100% uafhængig og uvildig
Vi arbejder for familien, og vi handler altid med integritet og efter jeres interesser.

Værdiskabelse
Vores rådgivning handler ikke kun om økonomisk overskud. Opnåelse af en formue, der kan overleve
  generationer, er kompleks, personlig og udfordrende – vi hjælper familien gennem det lange seje træk.

Ordentlighed
Vi gør alt for at leve op til familiens krav og forventninger. Vi vil arbejde hårdt for at opnå jeres tillid.

Passion
Brygge Family Partners er drevet af begejstring, stolthed og følelser. Vi arbejder både med hjerne og
  hjerte for at sikre de bedste resultater for familien.

Troværdighed
Vi forpligter os til at være troværdige i alle aspekter af vores arbejde. Vi opbygger varige og meningsfyldte relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.