Rådgivere.

Erwin Kronborg Tøt
Partner

Mail: ekt@kirklarsen.dk
Mobil: +45 51 71 46 71

Erwin er uddannet i den finansielle sektor og har suppleret med HD-R og HD-O samt flere executive uddannelsesforløb. Gennem sit mangeårige virke i den finansielle sektor har Erwin endvidere en stærk forståelse for og kendskab til den finansielle sektor. Dette anvendes både i forhold til løbende forretningsudvikling, men også i forhold til at hjælpe virksomhedens kunder på området.

Steffen Graves Silberbauer
Senior Investment Manager, Cand.merc.aud.

Mail: sgs@bryggepartners.dk
Mobil: +45 25 12 93 01

Steffen Graves Silberbauer har en baggrund som revisor først hos PwC, hvor han i over 8 år har været en del af afdelinger i henholdsvis Aarhus og Esbjerg. Her har Steffen brugt sin ekspertise som revisor og rådgiver for en lang række små- og mellemstore virksomheder, heriblandt flere vækstvirksomheder. Steffen er uddannet HD i regnskab og økonomi samt cand.merc.aud.

Jess Randbæk Gade
Partner og Advokat

Mail: jrg@kirklarsen.dk
Direkte: +45 88 43 45 87
Mobil: +45 27 87 30 24

Jess Randbæk Gade er partner og advokat hos Kirk Larsen & Ascanius, hvor han rådgiver om M&A, fast ejendom og generel erhvervsret med fokus på den kommercielle værdiskabelse for kunden igennem konkret og aktuel viden på området. Jess har både en juridisk og økonomisk tilgang, da han på nuværende tidspunkt er i færd med at afslutte HD i finansiering på CBS.

Frans Bennetsen
Partner og Advokat

Mail: fb@kirklarsen.dk
Direkte: +45 76 11 54 07
Mobil: +45 27 10 34 30

Frans Bennetsen er partner og advokat hos Kirk Larsen & Ascanius, hvor han rådgiver om erhvervsretlige forhold. Frans er specialiseret i M&A og generationsskifter. I sin rådgivning fokuserer han på at levere aktuel viden og skabe værdi for kunden. Frans har desuden en eksamen i International Financial Law and Regulation ved London School of Economics.

Øvrige medarbejdere.

Heidi Lago Risom
Juridisk assistent

Mail: hlr@kirklarsen.dk
Direkte: +45 96 27 10 98

Heidi Lago Risom er en erfaren og specialiseret juridisk assistent indenfor fagområderne fast ejendom, tinglysning og selskabsretlige forhold samt fast ejendom i udlandet. Heidi arbejder selvstændigt på et højt fagligt niveau, ligesom hun altid har øje for kunden og kundens behov i processen.

Charlotte Degnbol Wenzelsen
Studerende

Mail: cw@kirklarsen.dk
Direkte: +45 96 80 14 56

Charlotte Degnbol Wenzelsen er jurastuderende på 8. semester ved Aalborg Universitet. Charlotte er tilknyttet Kirk Larsen & Ascanius’ selskabsretsafdeling, hvor hun blandt andet arbejder med generel erhvervsret, generationsskifter samt familie- og arveret.

Simone Kratschke Mathiesen
Kommunikationsmedarbejder

Mail: skm@kirklarsen.dk
Direkte: +45 88 43 45 90

Simone Kratschke Mathiesen er uddannet indenfor Marketing og Hospitality Management og arbejder med kommunikation og markedsføring via virksomhedens digitale medier.